,آقا میرسلیم, اجتماعی, اصلاح طلب, اصلح, اصولگرا, اعتدالیون, اقتصاد, انتخابات, اولین مناظره انتخاباتی, ایران, برابری, تحلیل, جمهور, جهانگیری, حسن, حق شهروندان, خبر, دهک های متوسط اثرآنلاین, رئیس, رئیسی, رای, روحانی, ریاست جمهوری, صدا وسیما, عدالت, قالیباف, کاندید, کاندید دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری, کاهش فاصله طبقاتی, کلمات کلیدی: انتخابات, گزارش انتخابات, مجری مناظره, محمد باقر, مرتضی حیدری مجری, مناظره, مناظره اول, مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری, مناظره ی سوم, میر سلیمی, نخستین مناظره, هاشمی طبا, هشتم اردیبهشت ماه, ولایت فقیه
جواب دوستت دارم مرسی نیست….
تحلیل و ارزیابی عملکرد نامزدهای ریاست جمهوری در دور سوم مناظرات زنده ی تلویزیونی ۱
در آخرین جمعه از تبلیغات ریاست جمهوری و دور سوم و آخر از مناظره ی نامزدها موضوع و مسائل مهم اقتصاد مورد بحث بود. فرصت آخری که در اختیار نامزد ها بود تا در مقابل سوال رقبا و با به چالش کشیدن برنامه ها و دیدگاهها ی مخالف تمام انرژی و هر انچه که در توان دارند را اصطلاحا رو کنند به عنوان اخرین تیر ترکشی که بتواند آرا خفته و سرگردان را در فرصت باقی مانده جذب کند. در حال حاضر مسئله و معضل اصلی کشور رکود اقتصادی در تولید و اشتغال است. به همین خاطر مناظره ی آخر بر خلاف دو مناظره ی قبل هم از حساسیت و اهمیت بالایی برای مردم برخوردار بود و هم تاثیر گذاری بسیار بالا و تعیین کننده ای برای نامزدها به همراه داشت. هر چند نکته ی قابل تامل در این مناظره نیز مانند دو مناظره ی قبل نبود برنامه ی روشن و سردرگم شدن بیشتر مردم بود چرا که نامزدها اغلب به سوال مجری جواب درستی نمی دادند و به تخریب همدیگر و اطرافیان هم می پرداختند. مناظره ای که نه چهره ی شاخصی داشت و نه برنده ی حقیقی.
حسن روحانی؛ این بار با توپی پر و کوبنده تر از دو دور قبل ظاهر شد. و به شدت قالیباف و رئیسی را مورد هجمه ی انتقاد قرار داد. روحانی فهمیده بود که این فرصت اخر است اگر در این مناظره اقدامی نکند احتمال شکستش قوت می گیرد و رقبای اصولگرا از او پیشی می گیرند در ابتدا و در راند اول در قامت یک نامزد منطقی و متشخص به دفاع از کارنامه ی ۴ ساله اش پرداخت. اما در راند دوم با لحنی تند که کمتر از او دیده شده بود و تنها در عرض دو دقیقه و ۲۰ ثانیه به تلافی اتهاماتی که به او وارد شده بود طوفانی بپا کرد و طومار رئیسی و قالیباف را در هم پیچید . به قالیباف یادآوری تلخی کرد که چنانچه مردانگی روحانی نبود در سال ۸۴ پرونده ی اعمالش بر ملا نشود هم اکنون او در این جایگاه ننشسته بود. او در ادامه رئیس را متهم کرد که از نام امام رضا( ع) و حمایت از فقرا و مستمندان استفاده ی تبلیغاتی می کند و غیر مستقیم او را به عوام فریبی متهم کرد.
محمد باقر قالیباف: قالیباف نیز در دور اخر مناظره به همان سبک و سیاق قبل اما این بار با لحنی تند تر و با زبانی برنده تر ظاهر شد هرچند پاتک سنگینی از جبهه ی جهانگیری و روحانی خورد او که خود را هم در موقعیت رقابت با روحانی و هم رقیب درون حزبی سر سخت و جدی همچون رئیسی می دید تمام تلاش خود را بکار بست تا با استفاده از نقاظ ضعف و ناکارمدی مدیریتی ۴ ساله ی دولت اعتدال در همان ابتدا روحانی و جهانگیری را ضربه ی فنی کند. قالیباف که انگار چیزی برای از دست دادن نداشت مستقیم جهانگیری و روحانی را دروغ گو خطاب کرد و افزود که شما ۴ درصدی ها بسیار پر رو هستید با ان همه کارنامه ی فسادی که دارید از بانک گردشگری و اطرافیان روحانی و حتی ملک و املاک رانتی جهانگیری در نقاط مختلف تهران گفت. و اشاره کرد که دولت روحانی خود مانع اصلی رشد سرمایه گذاری است. به عقیده ی کارشناسان قالیباف در مناظره بوم رنگی پرتاپ کرد که به سوی خودش برگشت خورد. قالیباف از سوی جهانگیری به چالش رفتگر پنت هاوس نشین و بستنی نجومی برج میلاد هم دعوت شد.
ادامه دارد…
کلمات کلیدی: انتخابات, ریاست جمهوری, مناظره, اصولگرا,اصلاح طلب,مناظره ی سوم,اعتدالیون,روحانی, رئیسی,قالیباف,میر سلیمی, هاشمی طبا
تحریریه اثر آنلاین