,ازدواج, انتخاب, انتخاب همسر خوب, خانواده, خواستگار, عشق, محبت, هم کفو, همسان گزینی, همسرگزینی
علل اصلی بروز اختلاف سلیقه در زن وشوهر:
☑️ تفاوتهای فرهنگی بین زن و شوهر و #خانواده های آنها:
فرهنگ مجموعه ای از عقاید و باورها، آداب و رسوم، آئین ها، عادتها و توقعات و انتظارات یک فرد یا گروه یا قبیله و.. است که درهمه ی عرصه های زندگی جلوه و بروز پیدا می کند. بنابراین زن و شوهری که وابسته به یکی از اقوام مثل آذری، کرد، لر، گیلکی و… وابسته باشند هرکدام فرهنگ و اداب و رسوم خاص خود را دارند.
☑️ تفاوتهای شخصی و فردی:
تفاوتهایی مثل میزان هوش، شجاعت، اعتماد به نفس، زیبایی، خوش تیپی، با نمکی، خوش اخلاقی و شاد و پر انرژی بودن.
☑️ تفاوت ماهیتی جنس زن با جنس #مرد:
زن و مرد (مذکر و مونث) علاوه بر اینکه از لحاظ جسمی و آناتومی با هم تفاوت دارند، از لحاظ روانی، استعدادها، روحیات و خصلتها با هم متفاوتند. این اختلافها و تفاوتها که ذاتی و طبیعی هستند باعث میشوند که پیوند خانوادگی زن و شوهر را استحکام بخشد ولی همین تفاوتهای لازم و ضروری در هر کدام از آنها سلیقه ها و نیازهای مختلفی را ایجاد می کند که اگر مورد توجه طرف دیگر قرار نگیرد باعث بروز اختلاف خواهد شد.
☑️ گروه اجتماعی هر کدام از طرفین:
اگر خانواده ی یکی از آنها کارگر و یا کارمند ساده باشند و خانواده ی دیگری ثروتمند و یا خانواده ی یکی از طرفین تحصیلکرده با سطح آگاهیها و مطالعات بالا باشد و خانواده ی دیگر از سطح تحصیلات و مطالعات کمتر برخوردار باشد و… تفاوتهایی در این سطح و اندازه باعث بروز اختلاف در مواردی مثل نوع رفتار اجتماعی، لباس و پوشش و آرایش ظاهری و… آزادیهای فردی خواهد شد.
چند توصیه برای برخورد با مشکلات ناشی از اختلاف سلیقه
↙️ – باید دانست #زندگی عرصه اختلافهای عقیدتی و بزرگ نیست، اختلاف سلیقهها چندان مهم نیست، تجلیاتی است که حتی طعم روانشناختی زندگی را افزایش و به آن زیبایی میدهد. اختلافات کوچک اتفاقا زندگی را از افتادن در یکنواختی نجات میدهد.
↙️ – نکته ای که زن ومرد در هنگام برخورد با اختلاف سلیقه باید به آن توجه داشته باشند،این است که هر یک پیش از آنکه به سلیقه خود اشاره نماید، در آغاز ذوق و سلیقه طرف مقابل خود را مورد تایید قرار دهد و با کمال شهامت اعتراف کند که بسیاری از افراد سلیقه او را به کار می بندند و آنگاه سلیقه خود را ابراز کنیم، بدون اینکه به دفاع از سلیقه خویش بپردازیم. زیرا تعریف از سلیقه شخصی تحقیر ضمنی سلیقه طرف مقابل است.
↙️ – زن یا شوهر وقتی می خواهند سلیقه خود را باز کنند باید مراقب باشند که کس دیگری حضور نداشته باشد، زیرا هرگونه بحث و گفتگویی در برابر دیگران، ناخودآگاه شخصیت و آبروی طرف مقابل را زیر سوال می برد. به یاد داشته باشیم که وقتی سلیقه خود را بیان می کنیم، سخن ما باید سرشار از نرمی و ملایمت و خالی از هر تندی و تیزی باشد چرا که برخورد تندو تیز موجب نفرت می شود.
↙️ – نکته بسیار ظریف اینکه زن و شوهر نباید اختلافات سلیقه ای را در حوزه محبت و صمیمیت خانوادگی دخالت دهند، زیرا اختلاف سلیقه در همه خانواده ها وجود دارد و اگر قرار باشد اختلاف سلیقه در صمیمیت خانوادگی خدشه وارد کند، باید در همه خانواده ها به جای صمیمیت ، کدورت حاکم باشد.بهتر آن است که برای از بین بردن توهمات و پیش داوری ها، زن ومرد پس از بر خورد سلیقه ای،میزان مهر و محبت نسبت به طرف مقابل را افزایش دهند تا کمترین خللی در صمیمیت خانوادگی ایجاد نگردد.